Startdag 22/09/2018

Startdag 22/09/2018

Beste ouders

Na een alweer onvergetelijk kamp vliegen we er met z’n allen opnieuw in.

Op zaterdag 22 september, eenmalig op een zaterdag, vieren we de start van een nieuw chirojaar. We spreken met iedereen af om 10 uur aan de chiro. Wij ontvangen die dag zowel onze oude als nieuwe leden. Deze dag gaat door tot en met 17u. Over de middag gaan we met z’n allen picknicken. We vragen daarom of alle leden een picknick willen meebrengen naar de chiro. Na de afloop van de dag is er om 17u een kleine baravond. Daar krijgen alle leden een gratis bakje friet en een frikandel. Ook voor de ouders wordt er iets voorzien en dit tegen een spotprijsje.

Ook zal er die dag indien gewenst kledij kunnen gepast worden en besteld en de leden kunnen worden ingeschreven.

— Voor nieuwe leden voorzien wij 2 à 3 ‘proefnamiddagen’, de leden mogen hierbij een aantal keer meedraaien om te kijken of de chiro iets voor hen is, daarna vragen wij om in te schrijven. —

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *