All posts by Chiro Ter Plekke

Chiro-activiteiten afgelast

Beste ouders en leden

Wegens het coronavirus moeten wij jammergenoeg op vraag van het agentschap Jeugd onze activiteiten annuleren . Alle chiro-activiteiten worden geschrapt tot en met 19/04. We wachten daarna het verdere nieuws af.

Indien er vragen of bezorgdheden zijn, mogen jullie ons zeker contacteren via Facebook of op het nummer 0471564394 (Camille Becu).

Hou jullie goed en hopelijk tot snel!

De leiding <3

Leidingsswitch

Beste ouders en leden

Hopelijk zijn jullie al bekomen van onze trappistenavond. Nu zondag 08/03 stond er leidingsswitch gepland op de kalender. Wegens een gewestactiviteit zal de leidingsswitch verplaatst worden naar volgende week zondag 15/03. Dan zal de leiding dus willekeurig wisselen van afdeling. 😯 Al benieuwd wie jouw nieuwe leiding wordt voor 1 dag? 🤔
Nu zondag is het dus gewoon Chiro.

Tot zondag! 🤗

Trappistenavond 29/02/2020

Op de laatste zaterdag van februari schiep God trappistenavond, en hij zag… dubbel! Zak op 29 februari vanaf 19h af naar OC Ter Streye in Sint-Denijs om in een gemoedelijke sfeer te genieten van de heerlijke trappisten. Ook zal je kunnen proeven van een lekker bordje trappistenkaas of -paté! Ingang is gratis.

De leiding van Chiro Ter Plekke verwacht u, tot dan!

FB_IMG_1548536887808

Geen chiro 22/12/2019

Beste ouders en leden

Op zondag 22 december zal er toch geen chiro zijn aangezien de leiding dan al met de neus in de boeken zit. Voor de tito’s, keti’s en aspi’s zal er vrijdag 20 december een avondactiviteit zijn van 20u30-22u30.

Alvast bedankt voor het begrip en aan iedereen een goede kerstvakantie gewenst!

Vele groetjes, jullie leiding 😀

Cavaverkoop 2019

In de maanden november en december organiseert Chiro Ter Plekke een overheerlijke cava- en wijnverkoop! Wij bieden u een cava brut, cava rosé, rosé wijn, rode wijn, witte wijn en frizzante aan. Ideaal om uw voorraad voor de feestdagen aan te vullen. U kan per fles kopen of meteen een volledige karton met zes flessen. Gelieve het aantal dozen en/of flessen uitdrukkelijk te vermelden.

Bestellen kan tot en met woensdag 4 december. Ophalen kan na bestelling op zondag 1, 8 en 15 december van 17u tot 18u, in de chirolokalen.

!!! Per verkochte karton (zes flessen) krijgt het lid €2 korting op het inschrijvingsgeld voor kamp !!!

Bestellen kan via het invulstrookje of via het online bestelformulier. Alle informatie is te vinden in het onderstaande document: