Startdag 21/09/2019

Beste ouders

Na een alweer onvergetelijk kamp vliegen we er met z’n allen opnieuw in.

Op zaterdag 21 september, eenmalig op een zaterdag, vieren we de start van een nieuw chirojaar. We spreken met iedereen af om 10 uur aan de chiro. Wij ontvangen die dag zowel onze oude als nieuwe leden. Deze dag gaat door tot 17u. Over de middag gaan we met z’n allen picknicken. We vragen daarom of alle leden een picknick willen meebrengen naar de chiro. Na afloop van de dag is er om 17u een baravond waar de kampfoto’s op groot scherm getoond zullen worden. Alle leden krijgen een gratis bakje friet en een frikandel. Ook de ouders kunnen meegenieten van een frietje en een drankje, en dit tegen een spotprijsje.

Er zal die dag indien gewenst kledij gepast en besteld kunnen worden. Leden kunnen ingeschreven worden.

— Voor nieuwe leden voorzien wij 2 à 3 ‘proefnamiddagen’, de leden mogen hierbij een aantal keer meedraaien om te kijken of de chiro iets voor hen is, daarna vragen wij om in te schrijven. —

Wij zien het alvast weer helemaal zitten!!

Groetjes,
de leidingstartdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *