Pano-reportage online fotomisbruik

Beste ouders en leden

Naar aanleiding van de Pano-reportage over online fotomisbruik van jeugdbewegingen willen wij even meedelen dat dit ons heeft bezig gehouden. Wij posten net zoals andere jeugdbewegingen ook foto’s op Facebook, Instagram en onze website doorheen het jaar en op kamp. Wij hebben alle privacy instellingen eens nagekeken en openbare foto’s met badkledij of schaarse kledij van alle afgelopen jaren verwijderd. Bovendien is onze Instagrampagina een privé account. Er is geen reden tot paniek, maar we nemen voorzorgsmaatregelen om incidenten in de toekomst te vermijden. Is er een foto die je liever niet openbaar ziet verschijnen van uw kind, laat het ons dan zeker weten. Daarnaast hebben alle ouders in het begin van het jaar al dan niet toestemming gegeven dat foto’s van uw zoon/dochter mogen gepubliceerd worden op onze facebookpagina en website. Wij respecteren deze keuze.

Groetjes, de leiding

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/10/16/reacties-pano/?fbclid=IwAR2CXfxkF-VL1Ib7snF_MDI8J-RMvyP0y2hq7JaH7YuH-KYGdAXX49Fi6x4

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *