Kubbtoernooi 19/09/2020

Beste ouders, leden & sympathisanten,

Chiro Ter Plekke (zennijs) presenteert voor de tweede keer: Kubbtoernooi 2020, voor jong en oud! Waag je kans om mee te spelen met het welbekende, geliefde spel kubb of kom gewoon genieten van een drankje en supporter mee! Het toernooi gaat van start om 14u en om 20u is er een optreden van Alive (gratis toegang). Vanaf 18u30 zijn er braadworsten te verkrijgen voor wie een hongertje heeft. Inschrijven voor het toernooi gebeurt via het volgende forum: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZzbQZoc_K99kXJIH8bmF1hoXlO1SzP39UbglzmcnTFrGnOg/viewform .

We laten max. 20 ploegen deelnemen van max. 4 personen. Jullie zijn pas volledig ingeschreven na betaling vooraf door het bedrag van €5/groep (jeugdbewegingen krijgen €1 korting) over te schrijven op BE87467810940194 met de mededeling ‘kubbtoernooi + ploegnaam’.

UPDATE: inschrijven voor het toernooi is helaas niet meer mogelijk. We hebben onze maximumcapaciteit van 20 ploegen bereikt. Kom wel zeker en vast genieten van een hapje en een drankje en supporter mee!

Verdere informatie rond de genomen maatregelen krijgt u binnenkort.

Hopelijk tot dan!

De leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *