Inschrijven Chirokamp 2021

Beste ouders en leden

Goed nieuws, we mogen weer op Chirokamp gaan.

Om alles in goede banen te leiden hebben we een zicht nodig op hoeveel leden er zouden meegaan. Daarom vragen we om een Google Formulier in te vullen waar u de naam en afdeling invult per kind dat mee zou gaan op kamp. We kunnen wel al meegeven dat de ribbels van 11juli t.e.m. 16 juli op kamp gaan en de speelclub, rakwi, tito , keti en aspi van 11juli t.e.m. 21 juli. Deze inschrijving wordt daarna genoteerd en gezien als officiële inschrijving. Jullie kunnen het formulier invullen tot en met donderdag 27 mei. Daarna is er geen mogelijkheid meer om nog in te schrijven, omdat onze telling anders niet zal kloppen.

Het inschrijvingsformulier: https://docs.google.com/…/12EL-dtr-v3gCSdc7…/edit

De uitgebreide inschrijvingsformulieren/ medische fiches en kampboekje komen dan later via mail en in jullie brievenbus.

Indien er al vragen of onzekerheden zijn, kunt u Amber Dewitte bereiken op het nummer 0470 26 27 17 of stuurt u een mail naar chiroterplekke@hotmail.be.

Met vriendelijke groeten,

Leiding Ter Plekke