Kampboekje & info fiets

Beste ouders en leden

Hopelijk hebben jullie alle info goed ontvangen en al eens kunnen snuisteren in het kampboekje.

Gelieve de ingevulde medische fiche en het inschrijvingsblad tegen 20 juni terug te bezorgen door deze bij Augustine Schneider (Sint-Denijsplaats 5, 8554 Sint-Denijs) in de brievenbus te posten. We zijn er ons zeker van bewust dat dit een onpersoonlijkere aanpak is dan als de leiding jullie in niet-coronatijden aan huis komt inschrijven. Aarzel dus zeker niet om vragen te stellen.

Verder hebben we ook nog een belangrijke mededeling voor de tito’s, keti’s en aspi’s. Dit jaar moeten jullie verplicht een fietshelm dragen wanneer we ons verplaatsen met de fiets. Mogen we dan ook vragen dat iedereen bij vertrek in het bezit is van een fietshelm en een fiets met opgeblazen banden die wettelijk in orde is.

🚲

De leiding staat als borrelende frietjes in het frietvet te popelen om te vertrekken, want geef toe, zo een kamp is toch wel het hoogtepunt om het chirojaar mee af te sluiten.

Succes allemaal met jullie toetsen en dan zien we elkaar snel voor een welverdiend, fantastisch zomerkamp!!

🌞