Trappistenbox

Chiro Ter Plekke presenteert

Trappistenbox

Wij presenteren u 4 verschillende assortimenten die hieronder opgelijst staan. Bij elk assortiment worden verschillende trappisten aangeboden voor slechts 4 euro per trappist.

Levering aan huis met persoonlijke service van de leiding zit inbegrepen in de prijs van het assortiment. Wij leveren enkel in de volgende gemeenten: Zwevegem (en deelgemeenten), Avelgem (en deelgemeenten), Rugge, Kluisbergen, Ruien, Berchem, Kortrijk, Kooigem, Bellegem en Spiere-Helkijn.

Voor extra uitleg rond alle trappisten kan u terecht bij het tabblad Trappisten. Bestellen kan via het tabblad Shop waar de betaling via Paypal of Visa wordt aangeboden. Wees er snel bij, want het aantal trappistenboxen is beperkt.

Bestellen kan tot en met 24 februari. De trappistenboxen worden op 5 maart 2022 in de voormiddag geleverd. Laat het u smaken!

Groetjes

Leiding Chiro Ter Plekke