Heropstart 2e semester

Beste ouders en leden

Onze examens zitten erop en wij zijn klaar om vol energie het tweede semester in te zetten. De kogel is door de kerk en we vliegen er vanaf zondag 31 januari terug in voor -12 jaar. Voor +12 jaar zijn we genoodzaakt om deze week nog een online alternatief te voorzien, maar niet getreurd, vanaf volgende week (07/02) kunnen we weer vollenbak gaan voor alle leeftijden. We hebben zelf wat extra maatregelen genomen om de bubbels van 10 personen maximaal te kunnen verspreiden. Elke afdeling wordt om 14u op een andere locatie verwacht. Bij aankomst worden de leden geregistreerd en verdeeld in groepen van 10 personen. We spelen de hele namiddag buiten, dus warme, regenbestendige kledij is aangewezen. We vragen ook dat iedereen zijn eigen drinkfles meebrengt en een mondmasker draagt bij aankomst.

Vanaf zondag 31/01:

  • De Ribbels (1e & 2e leerjaar) worden om 14u verwacht aan het Kerkplein, ingang Kerkeberg.
  • De Speelclub (3e & 4e leerjaar) wordt om 14u verwacht aan voetbalveld 2.
  • De Rakwi’s (5e & 6e leerjaar) brengen hun namiddag vanaf 14u door op voetbalveld 1.
  • Online chiro voor Tito’s, Keti’s & Aspi’s

Bijkomend vanaf zondag 07/02:

  • De Tito’s, Keti’s & Aspi’s verzamelen om 14u aan de Chirolokalen om zich daarna eventueel te verplaatsen naar een andere locatie.

Een overzicht is te vinden op onderstaande afbeeldingen.

Wij kijken ernaar uit om jullie terug met open armen te ontvangen en er fantastische Chironamiddagen van te maken. Tot zondag!

Vele groetjes,

Jullie leiding