Trappistenbox

Chiro Ter Plekke presenteert

TRAPPISTENBOX 2021

Onze welgekende Trappistenavond kan dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Daarom bedachten we een alternatief zodat u naar jaarlijkse gewoonte nog steeds kan genieten van ons ruim gamma aan heerlijke trappisten. Wij presenteren u 4 verschillende assortimenten.Bij elk assortiment worden verschillende trappisten aangeboden voor slechts 4 euro per trappist. Levering aan huis met persoonlijke service van de leiding zit inbegrepen in de prijs van het assortiment. Wij leveren enkel in de volgende gemeenten:

Zwevegem (en deelgemeenten)
Avelgem (en deelgemeenten)
Kluisbergen (Ruien en Berchem)
Kortrijk (Bellegem en Kooigem)
en Spiere- Helkijn.

Voor extra uitleg rond alle trappisten kan u op onderstaande website terecht bij het tabblad Trappisten. Bestellen kan via het tabblad Products waar de betaling via overschrijving direct wordt aangeboden. Wees er snel bij, want het aantal trappistenboxen is beperkt. Bestellen kan tot en met 13 maart. De trappistenboxen worden op 27 maart 2021 geleverd binnen een tijdsperiode naar keuze. Laat het u smaken!

Bestellen en meer info via deze link: https://trappistenboxchiroterplekke.bigcartel.com/products

Betaling kan via Visa, Mastercard en Paypal.

Groetjes

Leiding Chiro Ter Plekke

Geen beschrijving beschikbaar.